Veelgestelde vragen

 • Wat is PowerYourAI?

  PowerYourAI is een platform dat gespecialiseerd is in het bieden van AI-oplossingen en -diensten voor bedrijven en individuen.

 • Wat voor soort diensten biedt PowerYourAI aan?

  Wij bieden een scala aan diensten waaronder, machine learning, deep learning, data-analyse, en aangepaste AI-oplossingen.

 • Wat is de gemiddelde responstijd voor een AI-verzoek?

  De responstijd kan variëren afhankelijk van de complexiteit van het verzoek en de huidige belasting van onze servers. Gemiddeld kunt u een responstijd van 3 seconden verwachten.

 • Wat is het voordeel van de branchegerichte chatbot?

  Het is gemakkelijk om met de juiste vragen snel bij de juiste informatie te komen. U krijgt een antwoord terug gebaseerd op betrouwbare bronnen die in uw branche veel gebruikt worden. Vervolgens kunt u met 1 druk op de knop naar de oorspronkelijke bron met bijbehorende juiste pagina.

  Daarnaast is de chatbot uiteraard uitermate geschikt om op uw website te integreren zodat u uw klanten kunt voorzien van deze technische feature. 

 • Wat is de implementatietijd voor een AI-oplossing van PowerYourAI?

  De implementatietijd varieert per AI-oplossing. Onze standaardoplossingen zijn binnen no-time te integreren. Specifieke AI-oplossingen duurt uiteraard langer om te ontwikkelen en te integreren. Neem hiervoor contact met ons op.

 • Wat doet de AI branchegerichte chatbot?

  Een AI branchegerichte chatbot is een geautomatiseerde gesprekspartner die is getraind om heel gauw bij bepaalde informatie te komen. In de accountancysector kan er bijvoorbeeld heel gericht gezocht worden in handboeken of CAO’s. Vervolgens kunt u met 1 druk op de knop bij de juiste pagina of locatie van de bron komen.

 • Biedt PowerYourAI ondersteuning na implementatie van een oplossing?

  Ja, wij bieden uitgebreide ondersteuning om ervoor te zorgen dat onze oplossingen naar behoren blijven werken.

 • Ik mis enkele bronnen, kan ik die doorgeven?

  Jazeker, indien u bronnen mist kunt u deze doorgeven en dan beoordelen wij of het waardevol is dat onze chatbot ook getraind wordt op deze missende bronnen.

 • Hoe kan ik contact opnemen met PowerYourAI?

  Via het contactformulier op onze website of per e-mail op info@poweryourai.nl.

 • Welke programmeertalen ondersteunt PowerYourAI?

  PowerYourAI ondersteunt een breed scala aan programmeertalen waaronder Python, Java, en C++.

PROBEER NU ONZE CHATBOT VOOR DE ACCOUNTANCY SECTOR

Artifical intelligence

Schrijf u nu hieronder in en u krijgt zo spoedig mogelijk toegang